За нас

Ние сме модерната стайлинг дестинация, отличаваща се с модни решения за съвременната европейска жена. Тя е амбициозна, смела, успяла, свободомислеща и самоуверена. Тя е класна, изискана и не изневерява на стила си.

Тя обича да експериментира с модните трендове в професионалният си свят.

Иновативните ни стайлинг предложения целят да пресъздадат цялото ежедневие на модерната жена професионалист. Разнообразните визии, които ще откриете са предназначени за нейната офис среда, за петъчна вечеря, за коктейлът маргарита в събота вечер, или неделната разходка с маратонки.

Брандът DIZI е основан преди повече от 10 години с идеята да даде възможността на съвременната жена да изрази себе си в една професионална среда. Нашата работа се крие в това да пътуваме и селектираме е модни находки от различни модни брандове. Креативните ни стилисти подбират и съчетават внимателно всеки продукт, за да ви провокират да експериментиране непрестанно със стила си. Държим на високото качество на всеки един артикул, както и това той да достига до вас на достъпни цени. Ние не продаваме просто артикули, ние вдъхновяваме със стил, визия и отношение към модата. Нашите колекции са създадени да обогатят и подчертаят Вашата уникална визия и идентичност. Най-голямо ни преимущество са големият процент от клиенти, които веднъж пазарували, не спират да се връщат при нас.

Благодарим ви за признанието и огромният интерес!

Сподели Любовта #getDIZI

Тагни DIZI и сподели с какво се сдоби. Черпи модно вдъхновение и бъди сред първите, които ще научат за нови колекции, разпродажби и новини.

Приятно пазаруване!