За нас

Ние сме модерната стайлинг дестинация, отличаваща се с модерни модни решения за съвременната европейска жена. Тя е амбициозна, смела, успяла, свободомислеща и самоуверена. Тя е класна, изискана и не изневерява на стила си.

Тя обича да експериментира с модните трендове в професионалното си свят.

Иновативните ни стайлинг предложения целят да пресъздадат цялото ежедневие на модерната жена професионалист. Разнообразните визии, които ще откриете при нас са предназначени нейната офис среда, за петъчна и вечеря, за коктейлът маргарита през събота вечер, или неделната и разходка с маратонки.

Брандът DIZI е основан преди повече от 20 години с идеята да даде възможността на съвременната модерна жена да изрази себе си в една професионална среда. Нашата работа се крие в това да пътуваме и да селектираме модни предложения от подбрани фабрики из Европа и Азия. Държим на високото качество на всеки един артикул, както и това артикулите да достигат до вас на достъпни цени. Креативните ни стилисти подбират и съчетават внимателно всеки продукт, за да ви провокират да експериментиране непрестанно със стила си. Ние не продаваме просто артикули, ние вдъхновяваме със стил, визия и отношение към модата. Нашите колекции са създадени да обогатят и подчертаят Вашата уникална визия и идентичност. Нашето най-голямо преимущество са големият процент от клиенти, които веднъж пазарували, не спират да се връщат при нас.

Благодарим ви за признанието и огромният интерес!

Сподели Любовта #getDIZI

Тагни ни и сподели с какво се сдоби. Черпи модно вдъхновение и бъди сред първите, които ще научат за нови колекции, разпродажби и новини.

Приятно пазаруване!