Доставка, Замяна и Връщане

Доставки

 

Приоритет за DIZI.BG е да направим вашето пазаруване възможно най-лесно, ефикасно и удовлетворяващо.

DIZI.BG изпълнява доставки до цяла България, като обикновено получавате своята пратка на следващият ден или в рамките на няколко работни дни, в зависимост от населеното място. Всички пратки в рамките на страната се извършват от куриерска фирма Еконт или Speedy с опция Преглед и Тест, което ви позволява да пробвате на място избраните от вас артикули. Доставката се извършва до точен адрес или до офис на Еконт във вашето населено място. Цената на доставката започва от 3,50 лв. Над тази сума се начисляват допълнителни услуги като такса наложен платеж. DIZI.BG предлага безплатна доставка със Спиди при поръчки над 199 лв. 

 Отбелязваме,че е възможно забавяне на доставката в случай на променено работно време и/или празнични дни. За актуална информация и дни за доставка, моля посетете сайта на Еконт или Speedy. Dizi.bg не носи отговорност за забавяне на пратките поради причини, извън нашият контрол. В натоварени периоди като разпродажби,празници или липса на наличност на артикулите, доставката може да отнеме от 7 до 10 работни дни.

 

Разплащания

 

DIZI.BG ви предлага няколко варианта за разплащане, които включват наложен платеж (заплащане при получаване на пратката) или разплащане с карта при куриера, в момента на получаване на пратката.

 

Замяна и връщане

 

Ако поръчаният от вас артикул не отговаря на вашите очаквания, dizi.bg Ви предоставя възможността да върнете, замените продукта с друг размер или друг артикул в рамките на 14 дни от получаването му. Ако желаете да замените артикулът, но все още не сте решили с какво, dizi.bg ви предоставя възможността да получите ваучер за нашият онлайн магазин на стойността, заплатена от вас. Връщането на артикули става по куриер, като разходите по пратката се поемат от клиента. Важно!За да върнете или замените артикул, всички от посочените по-долу условия трябва да бъдат изпълнени.

 

Условия за връщане и замяна:

  1. Попълнете формулярът за връщане и замяна тук. Изпратете формуляра на info@dizi.bg или го прикрепете към пратката си. 
  2. Артикулът трябва да бъде върнат в търговски вид и в същото състояние, в което е получен - да не е носен, да бъде в оригиналната си опаковка, да са налични всички етикети, да не е пран, да не е подлежал на каквато и да е обработка и да бъде без миризми. Запазваме си правото да върнем и откажем замяна, ако е нарушен търговския вид на продуктите, които желаете да върнете.
  3. Изпратете пратката до посоченият адрес по-долу. Важно! Замяна и връщане не могат да бъдат остществени във физическите ни магазини! Пратките там няма да бъдат приемани! 

Адрес за връщане

До: Алексиев Глобъл ЕООД

Телефон: 0897778815

Адрес: гр.Пловдив, ул."Княс Александър 1-ви" N10, Магазин DIZI

 

Ние от DIZI.BG запазваме правото си да не приемаме продукти, които не отговарят на описаните по-горе условия.Моля следвайте внимателно стъпките от 1 до 3, за да върнете или замените желаният артикул успешно.

При замяна на продукт за друг размер или друг артикул, моля изпратете продукта като следвате внимателно стъпките по-горе. Разходите за връщане на продукта са за сметка на клиента. В моментът, в който получим артикулът и се убедим, че е в състоянието описано в условията ни по-горе, нашият екип ще ви изпрати желаният нов артикул.

При генериране на ваучер за онлайн магазина www.dizi.bg, стъpките за замяна, описани по-горе важат изцяло. В моментът, в който получим артикулът и се убедим, че е в състоянието описано в условията ни по-горе, нашият екип ще генерира код на стойността, заплатена от вас (с изключение на заплатените куриерски услуги) и ще го изпрати към вас на мейлът, който сте оставили при първоначалната си поръчка. Ако желаете ваучерър да бъде изпратен на друг мейл, моля да го посочите във формулярът за замяна и връщане.

При връщане на закупен продукт, dizi.bg ще възстанови сумата по Банков път в срок от 14 дни след получаване на артикулът. Сумата ще бъде възвърната след като се уверим, че състоянието на върнатият продукт отговаря на условията, описани по-горе.

Ваучери - Сума за закупен ваучер не може да бъде възстановена. При връщане на поръчки,закупени с ваучер, сумата ще бъде възстановена отново под формата на ваучер. Нашият екип ще изпрати към вас код с новият ваучер, който може да използвате в сайта ни www.dizi.bg

Моля внимавайте за правилното изписване на вашият телефонен номер,имейл за кореспонденция и посочен IBAN. Нашият екип не носи отговорност за неполучени суми или кореспонденция, недостигнала до клиента, поради грешно изписани детайли от страна на клиента.


Политиката за връщане и замяна важи само за онлайн магазина и НЕ важи за физическите ни магазини.